Charleroi, langs de Samber
IMG_7145.JPG

Al vanaf 1 maart zijn werken wij aan het station in Charleroi. Wij voeren er grote kabelzaagwerken uit: 1700 m² kabelzagen langs de Samber!

De eerste fase van 250 m² is afgerond. Intussen zijn we al gestart aan fase 2: 1300 m².

Werken aan de Kennedytunnel
Facebook-2204.png

Om de betonnen dwarsgoten aan weerszijden van de Kennedytunnel te kunnen vernieuwen, kregen wij de opdracht deze los te zagen op diepte tot 60 cm.
Dit moest in een zo klein mogelijke tijdspanne. Gezien de grote verwachte verkeershinder wilde onze klant zo snel mogelijk de nieuwe goten plaatsen.

In 3 uur tijd zaagden wij met verschillende ploegen in totaal zo’n 90 meter 60 cm diep, waarna de aannemer kon starten met de uitbraak.

Oordopjes op maat
Copy-of-facebook-140322.png

In samenwerking met Amplifon Menen kregen onze techniekers de mogelijkheid om oordopjes op maat te laten maken.
Deze bieden voldoende gehoorbescherming tijdens de boor- en zaagwerken en zijn veel praktischer werken, zeker in combinatie met een bouwhelm.

Amplifon zorgde ervoor dat alle oordopjes voorzien zijn van de initialen van onze techniekers en met een koordje kunnen vastgemaakt worden op de kledij.

Een aangename samenwerking!

Mu.ZEE
2917[1].jpg

In Oostende ging het Museum voor Belgische kunst (Mu.ZEE) terug open na verbouwingswerken. Op het laatste moment werd er nog gekozen om een extra zicht te creëren tussen twee zalen.

Of wij nog gauw even een schuin gat diameter 60 cm konden boren in de spouwmuur? Met veel plezier! De filmploeg van het VRT-journaal maakte er nadien alvast gretig gebruik van.

NLMK

Wat een werf!

6 weken lang waren wij non-stop aan het werk op de site van metaalreus NLMK in La Louvière.

Afbraakwerken viaduct Gentbrugge

De eerste fase van de afbraakwerken op het viaduct in Gentbrugge nadert zijn einde. Als partner van hoofdaannemer Willemen Infra waren onze vrachtwagens gedurende enkele maanden dagelijks terug te vinden op deze bekende verkeersader.