Verankering

Zabo heeft zich gespecialiseerd in het automatisch boren en verankeren van deuvels.

Ook voor andere verankeringen kan u bij ons uiteraard terecht. Wij boren en verlijmen verschillende diameters van wapeningsstaven en draadstangen op de gewenste verankeringsdiepte. Wij hebben verschillende soorten tweecomponenten epoxymortel voorradig, zodat wij voor elk situatie de meest economische oplossing kunnen aanbieden. In specifieke situaties kunnen wij eveneens mechanische bevestigingsankers voorzien.

Chemische ankers

Chemische verankering is een krachtige oplossing bij het plaatsen van draadstangen en wapeningsstaal, wanneer mechanische ankers geen optie zijn. Via producten die bestaan uit twee chemische componenten, wordt een sterke verlijming van de stalen elementen gegarandeerd. Wij bieden verschillende soorten chemische verankering aan, om bij elke toepassing en bouwmateriaal als beton, metselwerk..zeker te zijn van de juiste oplossing voor uw project.

Mechanische ankers

Wij kunnen ook mechanische bevestigingsankers voorzien, wanneer chemische verankering in bepaalde situaties niet mogelijk is, of wanneer bij kleinere belastingen en inwerkende krachten, deze mechanische ankers een prijsvoordeligere en snellere oplossing bieden.

Automatisch boren van deuvels

Zabo heeft zich gespecialiseerd in het boren en verankeren van deuvels. Daarvoor hebben wij geïnvesteerd in machines om de uitvoering van deze techniek te optimaliseren. Het boren en verlijmen van deuvels is een kernactiviteit binnen onze diensten geworden, waarbij wij ons specifiek richten op wegen- en infrastructuurwerken. Door middel van verdeuveling, met diamant of percussie, worden betonwegen en betonvloeren versterkt tegen inwerkende krachten, en kunnen ze naadloos op elkaar aangesloten worden. Naast wegenbouw, wordt deze techniek vaak toegepast om parkeerterreinen en bedrijfshalvloeren aan te leggen of te herstellen. Zowel in verse als oude beton.

Met onze recentste machines kunnen wij tot 1000 gaten per werkdag uitvoeren!