BEDRIJFSVOORSTELLING

Zabo (zagen en boren) werd in 1982 opgericht door Arnold Clinckemaillie. Hij startte met enkele machines en een opslagruimte van amper 50 m². Door de stijgende vraag naar specialisten binnen deze sector, bleef het bedrijf en dus ook het aantal werknemers groeien.

Sinds 1999 leidt David Clinckemaillie, zoon van Arnold, het bedrijf. Onder zijn vleugels werd Zabo verder professioneel uitgebouwd, met nieuwe activiteiten en specialisaties als resultaat.

Uw partner
voor alle
betonbewerkingen

Onze troeven

Professionele service

Professionele service

Dankzij onze ervaring en expertise brengen wij alle opdrachten op de afgesproken datum of binnen de geplande termijn tot een goed einde.Wij komen steeds onze afspraken na!

Time is money

Time is money

Al onze bedrijfsvoertuigen zijn uitgerust met voldoende reservematerieel om bij een mogelijk defect een stilstand van de werken uit te sluiten. Hierdoor kunnen wij een continuïteit op de werf garanderen.

Een scherpe prijs

Een scherpe prijs

Het vakmanschap van het personeel gekoppeld aan ons ultramodern machinepark stelt ons in staat voor iedere opdracht onze beste prijs aan te bieden.

Veiligheid

Veiligheid

Wij zijn VCA* gecertificeerd. Dit impliceert dat elke werknemer een veiligheidscursus heeft gevolgd.

Enkele van onze werknemers hebben daarnaast het Elia-certificaat behaald om te werken in Elia omgevingen.

Bekijk ons VCA attest.

VCAAVIP

Experts aan het werk

Experts aan het werk

Iedere werknemer krijgt, volgens zijn specialisatie, een intensieve opleiding in ons bedrijf.

Na onderling overleg en wanneer de tijd rijp is, zal deze persoon in staat zijn de opdrachten zelfstandig uit te voeren.

Up to date machinepark

Up to date machinepark

We blijven investeren in een ultramodern machinepark en een grote diversiteit aan machines.

Zo zorgen we ervoor dat telkens de juiste machine voor het desbetreffende werk ingezet wordt.

ONZE MISSIE

Zabo wil sterk uitmunten in het uitvoeren van gespecialiseerde betonbewerkingen zoals zagen, boren, schuren, frezen, enz. van beton. We streven er naar dat onze klanten in ons de perfecte partner zien om dergelijke opdrachten uit te voeren. Een snelle en stipte interventie, correct afspraken, een kwalitatieve uitvoering, en dit steeds gekoppeld aan een correcte prijszetting. Dit alles is voor ons een must.

ONZE VISIE

We willen ons nog meer verdiepen in specifiek maatwerk en in de nieuwste technieken aangaande betonbewerkingen. Door nog meer te innoveren, steeds te streven naar een uitmuntende service en voortdurend te investeren in opleiding en vorming van ons personeel, willen wij aan de top staan binnen ons vakgebied.

Onze start

Onze start

Zabo (ZAgen en BOren) werd in 1982 opgericht door Arnold Clinckemaillie. Hij startte met enkele machines en een opslagruimte van amper 50 m².

Groeiproces

Groeiproces

Ondertussen is onze onderneming uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven in de sector. Sinds 1999 leidt David Clinckemaillie, zoon van Arnold, het bedrijf.

Onze werknemers

Onze werknemers

We werken ondertussen met 35 werknemers. Iedere werknemer krijgt, volgens zijn specialisatie, steeds een intensieve opleiding in ons bedrijf.

Onze thuis

Onze thuis

We beschikken over een 3000m² groot modern bedrijfsgebouw. Hier is plaats voor burelen, magazijn, eigen werkplaats en standplaatsen voor al onze bedrijfsvoertuigen.