Boren

Met behulp van diamant- of hardmetaalboren maken wij ronde gaten van 8 mm tot en met 1000 mm. Onze boormotoren worden elektrisch, hydraulisch of pneumatisch aangedreven. Zo kunnen wij ook werken in EX-zones.

Wij boren in beton, metselwerk, cellenbeton, silicaatsteen, asfalt, natuursteen ...

Onze boorploegen voeren dagdagelijks boringen uit voor aannemers van elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, ventilatie, burgerlijke bouwkunde, grond- en wegeniswerken, ....

Specifieke situaties zoals schuin onder hoek boren, boren van onder naar boven of het boren tot een diepte van 12 m, kan u steeds bij ons terecht. Wij voorzien water-en stofopvang waar nodig, zoals in afgewerkte gebouwen of voeding-industrie.

Voor elke situatie zoeken wij steeds de geschikte oplossing en werken wij met het meest geschikte materieel om de opdracht tot een goed einde te brengen.

Door uw boorwerken aan ons toe te vertrouwen, laat dit u toe om uw eigen mensen in te zetten in hun eigen vakgebied, waardoor uw rendement omhoog gebracht wordt. Zo bespaart u tevens op uw uitgaven voor slijtage en defecten van de eigen boorinstallaties en diamantboren.

Sanitair, ventilatie en verwarming

Continu boren wij gaten voor doorvoer van sanitaire leidingen, wc-en badkamerafvoeren etc.. Ook voor aannemers ventilatie en airco zijn wij dagelijks in de weer: ronde gaten voor afzuiging, rechthoekige openingen voor ventilatieroosters...vandaag de dag is een goede verluchting een must in nieuwbouw en renovatie. Zabo is bovendien een vertrouwde partner voor installateurs van kachels en haarden, bij het boren voor gaten voor rookgasafvoer. Door ons vakmanschap en ons, aan iedere boorsituatie aangepaste materieel, kunnen wij onze klanten een kwalitatieve service bieden voor een scherpe prijs.

Grond- en wegeniswerken

Aannemers grond-en wegeniswerken en burgerlijke bouwkunde doen dagelijks op ons beroep.

Boren van gaten voor aansluitingen van diverse betonbuizen op bestaande ontvangputten of collectoren zijn voor ons een routineklus. Zo kunnen wij boringen tot een diameter van 1000 mm in 1 stuk uitvoeren, en indien gewenst grotere diameters op de omtrek uitboren. Ook boren wij gaten in functie van (stoot)palen of proefsonderingen. Zabo beschikt over aangepaste automatische machines om op een snelle manier grote hoeveelheden gaten in bijvoorbeeld asfalt te boren. Bijkomend boren wij ook gaten voor deuvels en ankers in betonverhardingen (zie "verankeringen").

Zabo wordt eveneens ingeschakeld voor boringen in functie van drukproeven of staalnames in wanden en vloeren. Dit is bijvoorbeeld nodig bij gerechtelijke expertises.

Uiteraard zorgen wij voor de nodige waterbevoorrading en elektriciteitsvoorzieningen indien deze niet aanwezig zijn.

Elektriciteit

Zabo is gespecialiseerd in het boren van gaten voor inbouwspots. Om een perfecte uitlijning en afwerking te garanderen, boren wij deze gaten van onder naar boven. Ook voor het inbouwen van vierkante of rechthoekige armaturen, voorzien wij telkens de meest praktische en economische oplossing. Eveneens kunt u steeds bij ons terecht voor de realisatie van vloerspots en doorvoeren voor kabelladders etc.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat het boorwater rechtstreeks wordt weggezogen, zodat de werkplaats netjes wordt achtergelaten.