Academy

WAAROM DE NOOD AAN EEN ZABO ACADEMY?

Alles staat of valt met een goede opleiding. Bij ZABO hechten we veel belang aan de ontwikkeling van onze nieuwe alsook onze huidige werknemers.

Aangezien onze ‘stiel’ niet in school kan aangeleerd worden kwam het idee om het ‘in house’ te organiseren. En zo werd de ZABO ACADEMY tot leven geroepen. Wij zorgen voor een op maat gemaakt leeraanbod en werken stap voor stap, onder het motto ‘Van Junior tot Professional’.

WAT IS HET DOEL?

Het doel van de ZABO ACADEMY is om zowel alle nieuwe werkkrachten als onze huidige werknemers van de nodige kennis en vaardigheden te voorzien.

Op deze manier willen we het volledige ZABO team naar een hoger niveau tillen. En dit steeds in de veiligste werkomstandigheden. Goed opgeleide techniekers staan immers garant voor een kwalitatieve dienstverlening.

HOE GAAN WE TE WERK?

Het aanbod van betonbewerkingen bij ZABO is heel divers. Bij de eerste opleiding richten we ons op het boren in beton. Pas in een volgende fase wordt in samenspraak met de nieuwe werknemer beslist welke bijkomende opleiding(en) nog worden aangepakt.

In eerste instantie wordt een grondige uitleg gegeven over alle machines en materiaal waarmee gewerkt zal worden gedurende de opleiding. Tijdens de volgende stappen leert de junior welke voorbereidingen er nodig zijn, hoe hij de apparatuur correct bedient en tevens ook perfect onderhoudt. En dit steeds met het in acht nemen van de nodige veiligheidsmaatregelen. Het is de bedoeling dat de nieuwe werknemer voeling krijgt met de machines en ook de verschillende werksituaties. Dit alles gebeurt onder het begeleidend oog van onze mentors uiteraard.

Eens de junior dit alles goed onder de knie heeft en na het goedkeurend advies van zijn mentor mag de nieuwe werknemer zelfstandig opdrachten uitvoeren.

ONZE MENTORS

Alle opleidingen van de ZABO ACADEMY zijn afgestemd op de dagdagelijkse werkervaringen van onze techniekers. Zes van deze ervaren techniekers hebben zich geschoold tot mentor. Zij staan met beide voeten in de praktijk en nemen hun ervaringen mee in hun opleiding. De expertise en praktijkervaring van onze mentors is van onmiskenbare waarde en draagt bij tot het succes van onze ZABO ACADEMY.

WIE KOMT IN AANMERKING VOOR DE ZABO ACADEMY?

  1. Ben je leergierig en wil je een nieuwe ‘stiel’ leren?

  2. Werk je graag met de modernste machines en het allernieuwste materiaal?

  3. Is veiligheid ook voor jou een prioriteit?

  4. Is zelfontplooiing voor jou belangrijk?

  5. Ben je een teamplayer maar geniet je ook van je zelfstandigheid?

  6. Haal je graag eer uit je werk en wil je hier ook waardering voor krijgen?

  7. Wil je geen nummer zijn maar wel degelijk iets betekenen voor de firma?

  8. Hou je van werken op verplaatsing met steeds veel afwisseling?

  9. Werk je graag in de bouw?

Voel jij je aangesproken in één of meerdere van deze opgesomde punten?
Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

En misschien word jij wel onze nieuwe technieker!

ACADEMY MEDIA GALERIJ