NLFR
T +32 (0)56 25 50 70
F +32 (0)56 21 51 37
BOREN
WANDZAGEN
VLOERZAGEN
BETONOPPERVLAKTE BEWERKINGEN
SPECIALE TECHNIEKEN
RECENTE PROJECTEN
 
ONZE TROEVENBEDRIJFSVOORSTELLING
 

ONZE TROEVEN

•    Een professionele service.
•    Een kwalitatieve uitvoering.
•    Een scherpe prijs.

Een professionele service
Dankzij jarenlange ervaring, knowhow, een ultramodern machinepark en het vakmanschap van onze werknemers, zijn wij steeds in staat de aan ons toe vertrouwde opdrachten op de afgesproken datum of binnen de geplande termijn tot een goed einde te brengen.
Wij komen steeds onze afspraken na!

Een kwalitatieve uitvoering
Het steeds opnieuw investeren in een ‘up to date’ machinepark en onze grote diversiteit aan machines zorgen ervoor dat telkens de juiste machine voor het desbetreffende werk ingezet wordt
Al onze bedrijfsvoertuigen zijn uitgerust met voldoende reserve materieel om bij een mogelijk defect een stilstand der werken uit te sluiten. Hierdoor kunnen wij een continuïteit der werken aan onze klanten garanderen. Time is money!
Uiteraard zouden wij zonder onze vakbekwame werknemers onze opdrachten niet ‘succesvol’ kunnen uitvoeren.
Iedere werknemer krijgt, volgens zijn specialisatie, steeds een intensieve opleiding in ons bedrijf. Na onderling overleg en wanneer de tijd rijp is, zal deze persoon in staat zijn de opdrachten zelfstandig uit te voeren.
Tevens hechten wij ook veel belang aan de veiligheid op de werkvloer.
Wij zijn ook sinds 2000 VCA* gecertificeerd. Dit impliceert dat elke werknemer een veiligheidscursus heeft gevolgd en dus ook VCA* gecertificeerd is. Daarnaast hebben enkele van onze werknemers een opleiding gevolgd en het Elia-certificaat behaald om te werken in Elia ruimtes.

Een scherpe prijs
Het vakmanschap van het personeel gekoppeld aan ons adequaat machinepark stelt ons in staat voor iedere opdracht onze beste prijs aan te bieden.
 
WWW.granaat.be